Η εταιρεία LAURA CHOCOLATES λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο, ώστε όλα τα προϊόντα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά, προκειμένου να φτάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες όμως περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς. Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. Μετά την αποχώρηση του οδηγού, υπαναχώρηση / αντικατάσταση προϊόντων δεν θα μπορεί να γίνει.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι α) υπάρχει αλλοίωση ή παραβίαση της εξωτερικής συσκευασίας ή του εσωτερικού του λόγω της μεταφοράς ή β) παραλάβετε διαφορετικό κωδικό προϊόντος από αυτόν που παραγγείλατε και δεν επιθυμείτε την παραλαβή της παραγγελίας σας, και να επικοινωνήσετε εκείνη την στιγμή μαζί μας τηλεφωνικά, υποχρεωτικά παρουσία του οδηγού, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, το νέο προϊόν θα σας σταλεί το συντομότερο δυνατόν, χωρίς οποιαδήποτε επιπρόσθετη επιβάρυνση.

Σε περίπτωση υπαναχώρησής σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσω τραπέζης εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, από την ενημέρωσή μας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης, έχετε αποκλειστικά και μόνο στις παραπάνω δύο περιπτώσεις α) και β) και όχι σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας (όπως π.χ. εμφάνιση) ή μετανιώσατε για την αγορά σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όλα τα άνωθεν ισχύουν ΜΟΝΟ για παραδόσεις εντός Αττικής οι οποίες πραγματοποιούνται με φορτηγά και οδηγούς της εταιρίας μας.

Οι παραδόσεις σε επαρχία γίνονται με πρακτορεία μεταφορών. Μπορείτε να μας προτείνετε εσείς το πρακτορείο που προτιμάτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η παραδόσεις που γίνονται με μεταφορικές εταιρίες σε περιοχές εκτός Αττικής, γίνονται με ευθύνη του πελάτη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς έπειτα της παράδοσης των προϊόντων από τους οδηγούς μας στην εκάστοτε μεταφορική.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν είναι σίγουρος για την ασφαλή μεταφορά μέσω πρακτορείων, μπορεί να παραλάβει ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο από τις αποθήκες μας στην Αθήνα.

Τα προϊόντα μας είναι εύθραυστα και ευαίσθητα στον ήλιο και στη ζέστη. Μέγιστη θερμοκρασία στην οποία αντέχουν είναι 20 βαθμοί κελσίου.

Η παραγγελία σας για να είναι έγκυρη θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των εκατο πενήντα ευρώ, (#150,00€#).