Τρόποι Αποστολής

Ο χρήστης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος την διεύθυνση, όπου επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του.

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν στις περισσότερες περιοχές που θα επιλέξετε κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας με φορτηγά της εταιρίας, ή με οχήματα της εκάστοτε εταιρείας courier.

 

Η παραγγελία σας για να είναι έγκυρη θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των πενήντα ευρώ, (#50,00€#).

 

Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση για την αποστολή κάθε προϊόντος. Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται αυτόματα βάση των προϊόντων και των προορισμών.

 

Η ημέρα και ώρα παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και το φόρτο εργασίας της δικής μας εταιρείας αλλά και της εκάστοτε εταιρείας αποστολής. Η Εταιρία ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος (καθυστέρηση ή μη παράδοση προιόντος, αλλοίωση ή καταστροφή) της εταιρίας courier.

 

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για μη έγκαιρη παράδοση, που οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση ή απουσία σας. Σε αυτήν την περίπτωση τα προϊόντα επιστρέφουν στην «Εταιρία» και εφόσον ζητήσετε εκ νέου αποστολή, θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

 

Για την έγκαιρη παράδοση και εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των προϊόντων συστήνεται να καταχωρείτε την παραγγελία σας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε απρόβλεπτες περιστάσεις. Η «Εταιρία» ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτές που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, ακραία φυσικά φαινόμενα, πανδημίες και απαγορευτικό κυκλοφορίας