Τρόποι Αποστολής

Ο χρήστης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, τηλεφωνικά ή μέσω email, τη διεύθυνση, όπου επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του.

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν στις περισσότερες περιοχές εντός Αττικής με φορτηγά της εταιρίας μας.

Οι παραδόσεις σε επαρχία γίνονται με πρακτορεία μεταφορών. Μπορείτε να μας προτείνετε εσείς το πρακτορείο που προτιμάτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η παραδόσεις που γίνονται με μεταφορικές εταιρίες σε περιοχές εκτός Αττικής, γίνονται με ευθύνη του πελάτη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς έπειτα της παράδοσης των προϊόντων από τους οδηγούς μας στην εκάστοτε μεταφορική.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν είναι σίγουρος για την ασφαλή μεταφορά μέσω πρακτορείων, μπορεί να παραλάβει ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο από τις αποθήκες μας στην Αθήνα.

Η παραγγελία σας για να είναι έγκυρη θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των εκατο πενήντα ευρώ, (#150,00€#).

Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση για την αποστολή κάθε προϊόντος. Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται αυτόματα βάση των προϊόντων και των προορισμών.

Η ημέρα και ώρα παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και το φόρτο εργασίας της δικής μας εταιρείας αλλά και της εκάστοτε εταιρίας αποστολής. Η Εταιρία LAURA CHOCOLATES δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος (καθυστέρηση ή μη παράδοση προιόντος, αλλοίωση ή καταστροφή) της μεταφορικής ή εταιρίας courier. Την ευθύνη αναλαμβάνει αποκλειστικά ο πελάτης εάν και εφόσον προβεί σε αγορά και η αποστολή θα γίνει σε εκτός Αττικής περιοχή.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για μη έγκαιρη παράδοση, που οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση ή απουσία σας. Σε αυτήν την περίπτωση τα προϊόντα επιστρέφουν στην «Εταιρία» και εφόσον ζητήσετε εκ νέου αποστολή, θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Για την έγκαιρη παράδοση και εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των προϊόντων συστήνεται να καταχωρείτε την παραγγελία σας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την επιθυμιτή ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας.

Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε απρόβλεπτες περιστάσεις. Η «Εταιρία» ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτές που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, ακραία φυσικά φαινόμενα, πανδημίες και απαγορευτικό κυκλοφορίας